Westra-interieur

De interieurmakers


KLANTEN AAN HET WOORD EN HUN VERHALEN


TAFELS VAN FEICOJR. WESTRA


KLANTEN VERTELLEN


WAAROM OVAAL


HOUTEN BLADEN

10.000e meubel gemaakt in 2017  |  hoge waardering architecten  |  projectinrichting


DE ONTWERPERS  |  DE MAKERS  |  ONZE COLLECTIE  |   SHOWROOM  |  CONTACT

Home

Eenheid in onze nieuwe woning door de Friese firma Westra-Interieur

"Mijn verzameling boeken wilden we niet wegstoppen maar bij ons hebben"

Wat een leuke ervaring was onze eerste impressie van de "jongens" van Westra-interieur toen ze de door ons op maat gemaakte kast installeerden. Een complete eenheid in onze woning en toch lekker speels, veel boekenruimte voor de grote verzameling boeken van Hub (52) maar ook veel laden en deurtjes om "rommel" achter te bergen.

Hub van Dijk en zijn vrouw Gerdina (49) waren al een tijdje op zoek naar een goede wandkast waar ze hun dierbare spullen in kwijt konden en kwamen via een advertentie in de actief krant terecht bij Westra-interieur "als die krant er niet was geweest waren we nooit bij Westra terecht gekomen verteld ze eerlijk" aldus Gerdina uit Buitenpost.

Sinds een jaar wonen we in Buitenpost in onze nieuwbouw woning samen met onze 2 kinderen hebben we het enorm naar onze zin hier in dit dorp. We wilden een witte boekenkast met veel opbergruimte, via de actief krant kwamen we dus terecht bij de Friese meubelmakerij Westra-interieur eerst dachten we moeten we het wel doen, maar eenmaal de stap genomen naar Burgum kwamen we terecht in de showroom op de bovenverdieping in het bedrijfspand.

We werden hier vriendelijk ontvangen door Westra zelf en het was vrij direct dat we een goed gevoel hadden. Hij vertelde dat ze heel eenvoudig werken, opschrijven wat de klant graag wil, daarna maakt hij een zogenaamde 3Demensionale tekening als impressie met een eerlijke fabrieks prijs daaraan gekoppeld.

Onder een kop koffie vertelden wat we zo al wilden, Westra hoefde daarna alleen maar ons mail adres en telefoon nummer, we hebben daarna een rondleiding door de meubelfabriek gekregen. Verbaasd waren we van de vele mensen die er werkten, hij tipte ons dat het bedrijf altijd geheel vrijblijvend langs kan komen om de situatie thuis in te meten. Hier gingen we direct op in en nog geen 2 dagen later was een van zijn vakmensen al bij ons thuis. Je merkte direct op dat hij een goed inzicht had want de muren waren niet geheel recht (dat voor een nieuwbouwwoning) maargoed de oplossing was een soort schaduw sponning aan te brengen om de hele kast heen. (zie foto)

Binnen 2 dagen hadden we een 3D presentatie in de mailbox van Hub "hij werkt als accountmanager bij een internationaal bedrijf en heeft 24 per uur zijn mailbox bij de hand" lacht Gerdina. We hadden eigenlijks direct zoiets van ja dit is het. We zijn daarna nog een keer naar Burgum gereisd en hebben hem direct besteld.

Het is nu ruim een half jaar geleden dat we de kast hebben gekregen en zijn er ontzettend wijs mee. Hij hoort bij het huis zegt Gerdina ze heeft er een goede nasmaak van over gehouden want inmiddels hebben ze ook 6 leren stoelen bij hun eigen design tafel gekocht. We zitten nu werkelijk te kijken naar de kast die we eerder hadden gekocht bij de firma Westra.

"Een meubelfabriek naast de deur is toch bijzonder hoor"

Na installatie van de boekenkast en 2 maand later de levering van de 6 leren stoelen waren we overdonderd van het resultaat. En dat voor die prijs!! We zijn nog niet klaar met Westra en dat weet hij we willen elders in het huis een mooie tvkast die willen we in massief eiken want anders word het te wit in huis en ook Westra adviseerde om toch wel naast een hdf geschilderde kast natuurlijke producten in huis te nemen zoals eiken.

Stom eigenlijk dat we niet eerder van Westra-interieur af wisten want laat eerlijk zijn een eigen meubelfabriek naast de deur is toch echt bijzonder.


Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Dan komen we graag in contact met u.

Informatie:

Info@westra-interieur.nl

Tel: 0511 402559

Westra-interieur B.V.

Mr WM Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum

T: 0511 402559

E: info@westra-interieur.nl

KvK nr. 60658878

BTW nr. NL854003228B01

Bankgegevens: Rabobank: NL93RABO0182498352

T.n.v. Westra-interieur B.V.

Openingstijden showroom:

Dinsdag t/m Vrijdag 10.00-17.00uur

Zaterdag 10.00-16.00uur

Het verhaal van Hub en Gerdina van Dijk

Meer klanten aan het woord en hun ervaringen

Home