Westra-interieur

De interieurmakers

10.000e meubel gemaakt in 2017  |  hoge waardering architecten  |  projectinrichting

DE ONTWERPERS  |  DE MAKERS  |  ONZE COLLECTIE  |   SHOWROOM  |  CONTACT

Home - Ervaringen

Eerlijk is eerlijk had dit nooit durven dromen.

Westra vroeg mij om een persoonlijke ervaring over zijn bedrijf te schrijven hierbij mijn verhaal:

Van beroep ben ik architect en zocht al een tijdje een grote ovale tafel voor aan te eten maar ook om aan te kunnen werken. Voor mijn beroep heb ik nogal wat papier werk en het leek mij handig om een grote tafel te hebben midden in mijn kamer.

Via een marktplaats advertentie kwam ik terecht bij Westra-interieur een bedrijf in het noorden van Nederland.

Al had ik eerst mijn bedenkingen om van Almere helemaal naar Friesland te reizen was ik toch overstag gegaan om te gaan.

Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Dan komen we graag in contact met u.

Informatie:

Info@westra-interieur.nl

Tel: 0511 402559

Westra-interieur B.V.

Mr WM Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum

T: 0511 402559

E: info@westra-interieur.nl

KvK nr. 60658878

BTW nr. NL854003228B01

Bankgegevens: Rabobank: NL93RABO0182498352

T.n.v. Westra-interieur B.V.

Openingstijden showroom:

Dinsdag t/m Vrijdag 10.00-17.00uur

Zaterdag 10.00-16.00uur

Het verhaal van Johan van der Heide

Het duurde ongeveer een week of 10 nadat ik in Burgum de tafel had besteld. Op zich een normale levertijd dacht ik want was bij het bestellen van een bankstel ruim 12 weken kwijt na aanschaf.

De jongens van Westra-interieur kwamen voor de deur en waren erg spontaan en energie vol. Ik nam ze mee in huis waar de tafel kwam te staan de oude stond er nog en vroeg of ze deze wilde verplaatsen naar een andere kamer in mijn huis.

Geen probleem eenmaal de Haytop in mijn huis was het direct raak ik had de juiste beslissing genomen. Een eettafel, werktafel en een genot om naar te kijken.

Heb inmiddels al 2 potentiele klanten naar Westra gestuurd want ze zijn dol enthousiast.

Dit was mijn verhaal Westra over mijn ervaring met jullie mooie bedrijf in Burgum het is een aanrader om een tafel hier te kopen.!

Meer klanten aan het woord en hun ervaringen

Oplossing voor het beenprobleem

Sandra (de vrouw van Westra) vroeg mij waar mee ze mij kon helpen dus ik vertelde haar dat ik een ovale tafel zocht en de keus eigenlijk al had gemaakt maar de tafel met eigen ogen wilde zien.

Na dat ik de prijs wist en een kop koffie had genoten ging ik mee naar de meubelfabriek want het schijnt dat dit daar standaard was.

Eenmaal in de meubelfabriek werd het me duidelijk hier koop ik een tafel want Sandra vertelde me hoe haar man Feico was begonnen en hoe zij samen het bedrijf runde.

Ik heb gekozen voor hun model Haytop en waarom vertel ik graag aan Westra en de mensen die dit kunnen gaan lezen.

Toen ik zocht naar een tafel wilde ik een bijzondere tafel en als architect wilde ik iets met elementen die iedereen herkent. Direct was ik eigenlijk een beetje aangeslagen van blijdschap toen ik op marktplaats een foto van de Haytop tafel zag staan en vond het apart dat een meubelmaker een architect zo van slag kon maken van geluk.

Ik heb dus de Haytop tafel gekocht met een ovaal blad.

Ik woon dus in Almere en werk veel vanuit huis dus was het voor mij heel erg belangrijk om een goede en degelijke ovale tafel aan te schaffen en de fotos op marktplaats trokken me erg aan.

Eenmaal in de showroom voelde het direct goed

Werd door Westra zijn vrouw aangesproken en had direct het idee dat ik op de juiste plek was, niet alleen de laag drempeligheid maar ook de vele ovale tafels die in de showroom stonden waren direct aanleiding om te gaan zitten aan de tafels.

Ik had al in mijn hoofd een keuze gemaakt.


Johan van der Heide

Informatie aanvragen

Home - Ervaringen

Informatie aanvragen