Westra-interieur

De interieurmakers

Hoe maak ik een geoliede tafel goed schoon


TAFELS VAN FEICOJR. WESTRA


KLANTEN VERTELLEN


LE QUATRE TAFEL


BEZORGEN OP LOCATIE

10.000e meubel gemaakt in 2017  |  hoge waardering architecten  |  projectinrichting

DE ONTWERPERS  |  DE MAKERS  |  ONZE COLLECTIE  |   SHOWROOM  |  CONTACT


Onderhoud met olie

De olie die worden gebruikt voor de Artisew collectie meubelen versterken de kleur en structuur van het hout en zorgen voor een sterk en slijt vast oppervlak.

De speciale samenstelling van de woca olie zorgt er voor dat het hout blijft ademen. Het hout is daarom veerkrachtig en duurzaam en behoudt zijn natuurlijke eigenschappen.

De exclusieve meubelen van Westra-Interieur die met olie zijn afgewerkt hebben een uithardings periode nodig van 8 tot 10 weken.

Gedurende deze periode vormt zich een beschermend laagje over het hout. Wij adviseren u in deze periode het meubel niet intensief te gebruiken: De eerste 8 tot 10 weken zijn heel belangrijk om uw meubel te olien.

Bescherm uw geoliede meubel tegen vocht door het gebruik van onderzetters. Door het gebruik van het meubel kan het hout vaal worden.

U kunt uw meubel dan opfrissen met de bijgeleverde onderhouds olie. Deze onderhouds olie herstelt de oorspronkelijke olie laag en geeft een zijdeachtig, soepel, vuil- en waterafstotend laagje. U kunt het meubel normaal schoonhouden met een vochtige doek.Bij gebruik van gekleurde pigment onderhouds olie het flesje voor gebruik goed schudden en eventueel roeren, zodat het kleur pigment zich goed met de olie vermengt. Een kleine hoeveelheid onderhouds olie op de meegeleverde gele spons aanbrengen en in het hout masseren.

Na een droogtijd van 20 minuten het meubel droog wrijven met een schone katoenen doek in de richting van de houtnerf. Deze behandeling kunt u telkens weer behandelen.

Het meubel mag pas na 4 uren weer normaal gebruikt worden. Na de behandeling met onderhouds olie mag het hout op de behandelde plekken 24 uur niet met water in aanraking komen in verband met het uitharden van de olie.

Waarschuwing voor zelfontbranding: vergeet niet om de katoenen doek waarmee de onderhouds olie is uitgewreven na gebruik goed uit te spoelen met water en buiten te laten drogen, of nat gemaakt met water in een plastic zak op te bergen en weg te gooien. Dit in verband met zelfontbranding gevaar

Heeft u nog vragen stel ze hier:


Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Dan komen we graag in contact met u.

Informatie:

Info@westra-interieur.nl

Tel: 0511 402559

Westra-interieur B.V.

Mr WM Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum

T: 0511 402559

E: info@westra-interieur.nl

KvK nr. 60658878

BTW nr. NL854003228B01

Bankgegevens: Rabobank: NL93RABO0182498352

T.n.v. Westra-interieur B.V.

Openingstijden showroom:

Dinsdag t/m Vrijdag 10.00-17.00uur

Zaterdag 10.00-16.00uur


GA TERUG

Ga terug naar Home