Westra-interieur

De interieurmakers

10.000e meubel gemaakt in 2017  |  hoge waardering architecten  |  projectinrichting

DE ONTWERPERS  |  DE MAKERS  |  ONZE COLLECTIE  |   SHOWROOM  |  CONTACT

Home - Ervaringen

Wat ze beloven is ook zo, vakmanschap en service.

Henk en ik liepen al jaren te mopperen over onze oude eethoek. De tafel was versleten maar gekregen van onze ouders dus doe je niet gauw weg, en de stoelen waren niet meer om aan te zien.

Jeltje van der Veen uit Surhuisterveen maakt er geen geheim van: ze zou niet meer zonder de nieuwe ovale tafel met leren stoelen kunnen. Die wil ik niet meer kwijt!

Vlak voordat de nieuwe tafel en stoelen werden bezorgt, hebben de mannen van Westra onze oude spullen in de garage gezet, service is zo het schijnt vanzelf sprekend bij Westra. Na het plaatsen van de nieuwe walnoten eettafel en 8 leren stoelen waren we perplex hoe ons huis was veranderd door onze nieuwe eethoek.

Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Dan komen we graag in contact met u.

Informatie:

Info@westra-interieur.nl

Tel: 0511 402559

Westra-interieur B.V.

Mr WM Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum

T: 0511 402559

E: info@westra-interieur.nl

KvK nr. 60658878

BTW nr. NL854003228B01

Bankgegevens: Rabobank: NL93RABO0182498352

T.n.v. Westra-interieur B.V.

Openingstijden showroom:

Dinsdag t/m Vrijdag 10.00-17.00uur

Zaterdag 10.00-16.00uur

Het verhaal van Henk en Jeltje

Ja, je bent wel een behoorlijk bedrag kwijt. Ruim duizend euro is niet niets. Maar we hadden na het bezorgen van onze nieuwe meubels direct het gevoel dat we iets gekocht hadden voor de toekomst een niet te beschrijven gevoel van dit hoort gewoon bij ons.

Bij Westra-interieur werken ook jongens via de wajong en via de nieuwe participatie wet.

Westra vertelde dat hij kansen ziet in deze jongens en juist ook dit gene sprak ons aan je krijgt een goed gevoel erover wanneer je de keuze hebt gemaakt om iets te laten maken door zeg maar gerust "echte vakjongens" we zijn er trots op dit hoeft geen geheim te zijn, maar ook voor het milieu als je ziet hoe ze hier mee omspringen ze hebben daar de zaakjes gewoon goed voor elkaar.

Zo slaan we dus twee vliegen in 1 klap, vertelt Jeltje.

Meer klanten aan het woord en hun ervaringen

Oplossing voor een passende kleur en afmeting

Toen we daar langs waren geweest was het gevoel direct goed, vertelt Jeltje. Het Friese familiebedrijf brengt in Nederland indrukwekkende tafel ontwerpen op de markt zoals de Le Havre met kruispoot en juist dat ontwerp sprak hun erg aan. en leek het echtpaar van der Veen de ideale oplossing voor hun probleem.

We werden op een plezierige manier ontvangen, en zagen direct dat er kwaliteit te vinden was. Toen we van de heer Westra een rondleiding door zijn meubelfabriek kregen waren we helemaal verkocht.

We wilden ook mee doen aan zijn verhaal uiteindelijk hebben we onder een kop koffie en thee zelfs nog kunnen onderhandelen en hebben we een schitterende ovale walnoten tafel met een eiken inlegbies en 8 leren stoelen in verschillende leer kleuren aangeschaft.

Wij hebben de Silver stoelen gekocht de lekkerst zittende vonden wij met dik schuim en handige wielen en leer wat goed schoon te maken is was de keus gauw gemaakt.

Een week later zaten we bij vrienden. Die vertelden ons heel enthousiast dat ze ook bij Westra waren langs geweest. We hadden direct een klik met het bedrijf in Burgum vertelden ze. We keken elkaar aan en vertelden ook onze ervaring.

We wonen nu ongeveer 12 jaar in dit huis. In de tussentijd hebben we er veel aan gedaan en regelmatig kwam een nieuwe eethoek ook wel ter sprake. Maar eigenlijk was er altijd wel iets wat we op dat moment nog belangrijker vonden.

We hebben vele woonboulevards afgereisd maar nooit het gevoel gekregen van "dit is het" verkopers in strakke pakken die op je afkwamen, tafels van fineer die al op instorten leken te staan.

Of toen we de juiste tafel vonden was die niet leverbaar in de afmeting die bij ons paste. Totdat we een tip kregen van iemand om bij Westra in Burgum langs te gaan.

Fam. Vd Veen

Informatie aanvragen

Home - Ervaringen

Informatie aanvragen