Westra-interieur

De interieurmakers


KLANTEN AAN HET WOORD EN HUN VERHALEN


TAFELS VAN FEICOJR. WESTRA


KLANTEN VERTELLEN


WAAROM OVAAL


HOUTEN BLADEN

10.000e meubel gemaakt in 2017  |  hoge waardering architecten  |  projectinrichting


DE ONTWERPERS  |  DE MAKERS  |  ONZE COLLECTIE  |   SHOWROOM  |  CONTACT

Home

Een duidelijk verhaal voor de Familie Venema uit Bussum

BUSSUM: Mijn vrouw is bij ons degene die het allemaal uitzoekt hoe het beter, milieubewuster en gezonder kan. Ja, daar passen die meubels ook in, vind ik. Maar dat had zij dus bedacht. Andries Venema, directeur van een succesvolle onderneming in Bussum. Hij schaft zich alleen iets aan nadat hij het goed tegen het licht heeft gehouden en er dan tevreden over is.

We moesten wel iets hoor. We hadden een tafel met stoelen. Die al jaren versleten waren. Toen heb ik alle mogelijke meubelzaken gegoogeld en Westra-Interieur kwam er heel goed uit. Een goed verhaal, unieke vormen, strakke meubels en milieu bewust. We hebben de stap genomen om vanuit Bussum naar Burgum te reizen. De presentatie was overtuigend. Geen flauwe verkooppraatjes, maar een duidelijk verhaal. Voor de zekerheid ook nog even zijn website doorgelicht. Ziet er, zakelijk beschouwd, allemaal degelijk en fatsoenlijk uit. Toen was de keus niet moeilijk meer.

De Tafels en stoelen die we hebben aangeschaft staan in de serre van ons huis, door de slimme constructies die FeicoJr. Westra bedacht heeft nemen de tafel en stoelen weinig ruimte in in de serre. Eigenlijk is het dat ook. Als je zou verhuizen kan je zo deze tafel en stoelen mee nemen want het staat waarschijnlijk overal in welk huis dan ook gewoon goed.

De problemen met de versleten meubels zijn verleden tijd. Levenslange garantie op de tafels op constructie en lijmnaden is alleen al een heel goede investering.

Het bewijst wel dat ondernemer Andries Venema ook een ongevraagd ambassadeur is. Ja, maar daar doe ik ook niet moeilijk over. Ik ben gewoon overtuigd van de kracht van deze producten. Ik heb zo'n vermoeden dat mijn ouders er binnenkort ook een set gaan aanschaffen.Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Dan komen we graag in contact met u.

Informatie:

Info@westra-interieur.nl

Tel: 0511 402559

Westra-interieur B.V.

Mr WM Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum

T: 0511 402559

E: info@westra-interieur.nl

KvK nr. 60658878

BTW nr. NL854003228B01

Bankgegevens: Rabobank: NL93RABO0182498352

T.n.v. Westra-interieur B.V.

Openingstijden showroom:

Dinsdag t/m Vrijdag 10.00-17.00uur

Zaterdag 10.00-16.00uur

Het verhaal van Fam. Venema

Meer klanten aan het woord en hun ervaringen

Home