Westra-interieur

De interieurmakers

10.000e meubel gemaakt in 2017  |  hoge waardering architecten  |  projectinrichting

DE ONTWERPERS  |  DE MAKERS  |  ONZE COLLECTIE  |   SHOWROOM  |  CONTACT

Home - Ervaringen

We zochten een relatief eenvoudige tafel.

Mijn vrouw was degene die een nieuwe tafel wilde voor mij hoefde het in eerste instantie helemaal niet want vond de oude ook nog wel goed voor een paar jaartjes.

Maar op aandringen wilde Jetsje (71) toch een keer kijken op een zaterdag naar andere tafels. Klaar ik ging mee en we hadden 2 showrooms in de buurt gezien waar de tafels mij niet aanspraken of soms gewoon weg zo duur waren dat niet mocht baten.

Vrouw boos maar we kregen wekelijks de actief media krant in de bus waarin een advertentie van Westra-interieur stond met tafels op maat. Maarja mijn gevoel was een tafel op maat kan nooit goedkoop zijn.

Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Dan komen we graag in contact met u.

Informatie:

Info@westra-interieur.nl

Tel: 0511 402559

Westra-interieur B.V.

Mr WM Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum

T: 0511 402559

E: info@westra-interieur.nl

KvK nr. 60658878

BTW nr. NL854003228B01

Bankgegevens: Rabobank: NL93RABO0182498352

T.n.v. Westra-interieur B.V.

Openingstijden showroom:

Dinsdag t/m Vrijdag 10.00-17.00uur

Zaterdag 10.00-16.00uur

Het verhaal van Fam. Van der Bijl

Na ruim 8 weken werden we gebeld dat de tafel klaar was voor bezorging en Jetsje die niet kon wachten natuurlijk heeft direct een afspraak gemaakt.

Een maal de tafel in huis een walnoten nuance van 200x100cm stond hij direct goed, de kleur was iets donkerder maar het paste.!

Wij raden Westra-interieur echt aan voor iedereen die een tafel wil en zeker als die op maat moet worden gemaakt. Zij hebben er de vakmanschap en de meubelfabriek voor met moderne machines.

Een aanrader.

Meer klanten aan het woord en hun ervaringen

Een walnoten tafel met 4 poten

We vertelden dat we een donkere tafel wilden en als het ook mogelijk was om eiken te beitsen, ze vroeg ons of walnoten niet wat voor ons kon zijn een warme donker bruine houtsoort.

Het grappige was dat we een oude walnoten fineerkast hadden staan in de keuken met 4 walnoten stoelen. Dus dit was direct raak.

Na enige tijd liet Sandra (vrouw van eigenaar) ons div. Fotos zien van walnoten tafel en daar stond 1 foto in van het model Nuance. Dit is hem zei ik (Rene (69) tegen de vrouw.

Na dat we de prijs wisten en aan de koffie zaten liet vrouw Westra ons even alleen en zei ik tegen Jetsje dat we het moesten doen want de prijs was goed ook de kwaliteit en het verhaal wat ze vertelde sprak me erg aan we hadden gewoon een goed gevoel.

Na dat we de tafel hadden besteld hebben we nog een rondleiding door de meubelfabriek gekregen dit wat ik prachtig vond omdat ik in mijn leven altijd timmerman was geweest bij een bouwbedrijf.

Van Dokkum naar Burgum.

Het gevoel was eigenlijks direct goed bij Westra

We kozen ervoor op een vrijdag middag naar Burgum te rijden dit omdat we bij toeval er ook een zuster van Jetsje hebben wonen en dit direct in 1x kon.

Eenmaal aangekomen liepen we naar de eerste verdieping waar de showroom is en zagen direct al een aantal mooie tafels staan. We werden ontvangen door de vrouw van Westra en vroeg ons waar we naar zochten.


Fam van der Bijl (Dokkum)

Informatie aanvragen

Home - Ervaringen

Informatie aanvragen