Westra-interieur

De interieurmakers

10.000e meubel gemaakt in 2017  |  hoge waardering architecten  |  projectinrichting

DE ONTWERPERS  |  DE MAKERS  |  ONZE COLLECTIE  |   SHOWROOM  |  CONTACT

Home - Ervaringen


Na jaren te hebben gewerkt en eindelijk kon genieten van mijn pensioen zat ik iets meer thuis en begon ik me te ergeren aan onze oude boekenkast. Een strakke fineer kast die we ooit in een woonzaak hadden gekocht.

Ons interieur is best wel modern dus was het moeilijk om de juiste kast te vinden tot dat we Westra-interieur tegen kwamen op internet.

We zagen niet direct de kast die we zochten maar na een mailtje via hun site kregen we contact met Feico Westra zelf en hij stelde voor om langs te komen met onze wensen zodat hij een tekening kon maken voor ons.

Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Dan komen we graag in contact met u.

Informatie:

Info@westra-interieur.nl

Tel: 0511 402559

Westra-interieur B.V.

Mr WM Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum

T: 0511 402559

E: info@westra-interieur.nl

KvK nr. 60658878

BTW nr. NL854003228B01

Bankgegevens: Rabobank: NL93RABO0182498352

T.n.v. Westra-interieur B.V.

Openingstijden showroom:

Dinsdag t/m Vrijdag 10.00-17.00uur

Zaterdag 10.00-16.00uur

Het verhaal van Fam. Kloppenburg

De kast was een mix tussen dressoir en boekenkast. Een kast met veel laden en diverse deurtjes.

Wat Janneke beslist wilde is dat de kast beetje een authentieke uitstraling kreeg met een kroon en wat andere frutsels. Ik moet eerlijk zeggen achteraf hadden we daar geen spijt van als je het resultaat nu ziet in onze woonkamer.

Toen de kast geleverd werd waren de beide bezorgers druk bezig om alles voor te bereiden om de kast te plaatsen, er werden doeken op de grond gelegd dit was standaard zeiden ze en werd de kast naar binnen gesjouwd (een joekel dacht ik)

Eenmaal gemonteerd was het resultaat echt geweldig, ook zo mooi was dat onze zoon langs kwam en de kast zo mooi vond dat hij ook nog een kast nodig had.

Wij zijn dik tevreden Westra.!

Meer klanten aan het woord en hun ervaringen

De juiste smaak en juiste verhouding

Na de 3D tekening wisten we eigenlijk direct dat we de juiste benadering hadden bereikt en stelde Feico ons voor om mee te gaan in de meubelfabriek, dit was echt geweldig om mee te maken een meubelfabriek waar met de handjes word gewerkt.

Eenmaal een rondleiding kregen we nog een bakje koffie en vertelde Westra dat we de tekening mee mochten nemen want we wilden de afmeting nog even keer goed meten alvorens te bestellen.

Eenmaal thuis gingen we alles eens laten bezakken en gingen we savonds alsnog meten. We hadden een goed gevoel bij Westra-interieur en het ontwerp wat we samen hadden gemaakt dus gelijk besteld die zelfde avond nog.

We kregen de dag erop direct antwoord, factuur met details en de printscreens van de kast.

Wij wonen in Amsterdam dan rijd je niet zomaar even naar Burgum maar toch gedaan.

3 dimensionale tekening was voor ons het juiste

We werden bij aankomst in de showroom aangesproken door Westra zelf en we hadden het idee dat we op visite waren bij familie. Zo gewoon als de sfeer er is was eigenlijk best wel apart.

Direct lieten we onze wensen zien en hadden we ook wat uitgeprint van internet en meegenomen. Janneke (64) wilde massief eiken en Hugo (66) wilden een eiken kast.


Fam Kloppenburg (met zoon)

Informatie aanvragen

Home - Ervaringen

Informatie aanvragen