Westra-interieur

De interieurmakers

FeicoJr.Westra is geboren in Kollumerzwaag en later opgegroeid in Kootstertille een klein plaatsje in het mooie Friesland. Een waldpiek in hart en nieren.

Samen met zijn onafscheidelijke vrouw Sandra runnen ze een uniek Fries bedrijf waar met puur en eerlijk hout word gewerkt om de waanzinnige, pure en unieke ontwerpen worden gemaakt die uit verhalen en belevenissen voort komen en zo worden bedacht door FeicoJr.Westra.

Al jong zat het ondernemen in Feico’s DNA en is mede door hard werken vanaf zijn jeugd opgegroeid in een gezin met 3 kinderen. Vader was marktkoopman en moeder de stille kracht.

In januari 2005 werd Westra-interieur geboren na jaren meubelmaker te zijn geweest en de kracht van Heit (vader) die de verkoop en het toenmalige pand had werden er meubels voor Familie, kennisen en vooral door mond op mond reclame meubels gemaakt. De unieke ontwerpen zoals de Le Havre, Nuance, Laura en Lomba40 tafels waren de eerste echte ontwerpen die al in 2004 op papier stonden en eindelijk vorm kregen in 2005.

Feico’s ontwerpen komen vooral voort uit constructieve ideen waar de vorm aandacht moet trekken naar de constructies, maar ook vooral de creatieve oplossingen voor het been en ruimte probleem waren en zijn peilers in zijn ontwerpen.

De Friese smaak zit hem vooral in het Friese DNA van Feico zelf maar vooral het grote team wat zich in de afgelopen jaren om hem heen is gevormd van houtbewerkers, getalenteerde meubelmakers en ander personeel is wat Westra-interieur zo succesvol maakt.

Blijven vasthouden aan je eigen geschiedenis is voor mij heel belangrijk.

Klik hier voor de historie van Westra-interieur

DE ONTWERPERS VAN WESTRA-INTERIEUR


Neem gerust contact met ons op als u vragen of opmerkingen heeft. Dan komen we graag in contact met u.

Informatie:

Info@westra-interieur.nl

Tel: 0511 402559

Westra-interieur B.V.

Mr WM Oppedijk van Veenweg 22d2

9251GA Burgum

T: 0511 402559

E: info@westra-interieur.nl

KvK nr. 60658878

BTW nr. NL854003228B01

Bankgegevens: Rabobank: NL93RABO0182498352

T.n.v. Westra-interieur B.V.

10.000e meubel gemaakt in 2017  |  hoge waardering architecten  |  projectinrichting

DE ONTWERPERS  |  DE MAKERS  |  ONZE COLLECTIE  |   SHOWROOM  |  CONTACT

Home

FeicoJr. Westra

FeicoJr en zijn vrouw runnen samen het bedrijf Westra-interieur en geven tegenwoordig leiding aan een sterk groeiend bedrijf waar een 15 tal mensen werkzaam zijn. In elke provincie van Nederland staat inmiddels wel een Westra-interieur tafel, stoel of een pracht van een kast. Inmiddels in 2017 zijn we het 10.000e meubel gepasseerd wat verkocht is aan klanten en dat is een bijzonder feit.

Meubels die staan in de keuken van een boerderij of rijtjes woning tot werkkamers in het gebouw van de 2e Kamer in Den Haag het is onvoorstelbaar dat het zo’n uniek succes verhaal is geworden.

Vele vragen wel eens wat het succes is van Westra-interieur, wat wij vaak horen is dat naast onze zeer hoge kwaliteit, mensen bij de bron kopen, de serivice en garantie. Maar vooral de laag drempelig heid van het bedrijf is uniek in Nederland.

De vele opmerkingen die werknemers en eigenaren FeicoJr. En Sandra Westra krijgen te horen is dat onze meubels toch wel echt wat anders is dan wat ze vaak in een woon winkel of op een meubel boulevard aan treffen. De vakmanschap en de goed nagedachte ontwerpen zijn toch wel vaak de punten waarop mensen kopen bij Westra-interieur.


Tafel ontwerpen

* Mooiste tafel Nederland

* Waarom een ovale tafel

* Meest praktische tafel Nederland

* Alle tafels op 1 pagina

Koop hier uw tafel

* Bestel uw eigen Flexion tafel

* De Le Havre koop je hier

* Haytop bestellen doe je hier

* Een ronde tafel koop je hier

Kasten op maat

* Bekijk hier de boekenkasten

* Onze Dressoirs ? Kijk hier

* Ook hebben we tv kasten klik

* Bezorgen op locatie

Galerie 3D tekeningen


TAFELS VAN FEICOJR. WESTRA


KLANTEN VERTELLEN


WAAROM OVAAL


PRIJS WAT KOST HET

Ga terug naar Home

Informatie aanvragen